Dispozitive medicale pentru coloana vertebrala si orteze copii la atomedicalvest.ro

orterza pt copii

orterza pt copii

Atomedicalvest.ro ofera o gama variata de dispozitive medicale pacientilor, care sufera de diferite deficiente organice sau functionale, respectiv impactul pe care aceste boli cronice il exercita asupra calitatii vietii lor. Veti gasi la noi dispozitive medicale pentru coloana vertebrala, care sunt confectionate pentru tratarea sau preventia patologiilor la nivelul coloanei vertebrale si au rolul de a sustine, de a corecta, de a imobiliza sau de a oferi o stabilitate zonei afectate. La atomedicalvest.ro puteti alege din urmatoarele variante: orteza cervicala, orteza cervicotoracica, orteza toracica, orteza lombosacrala, orteza toracolombosacrala, orteza sacroiliaca.

Folosirea acestor dispozitive medicale pentru coloana vertebrala este indicat in urmatoarele patologii: hernii de disc, lombalgii, spondiloza, osteoporoza, discopatii lombare, corectarea posturii coloanei vertebrale, post interventii chirurgicale, ameliorarea durerii, postura incorecta. Dar la atomedicalvest.ro veti gasi si orteze copii.

Ortezele pentru copii sunt acele dispozitive medicale, care permit corectarea unei afectiuni, mentinerea sau redarea nivelului functional al unui segment corporal in urma traumatismelor, accidentelor sportive, afectiunilor neurologice sau in urma unei interventii chirurgicale in cazul copiilor. Aceste orteze copii se folosesc pentru imobilizarea dupa diferite fracturi, luxatii, entorse si permit urmarirea evolutiei in procesul de vindecare. Cautati cu incredere produsele noastre, avem relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate!